A 2020-as évi Tomorrowland a COVID virus miatt elhalasztásra került! Az összes megvásárolt csomag érvényes a 2021-es Tomorrowland fesztiválra! Vásárold meg MOST a jövő évi csomagod az idei árakon! A helyek száma limitált!

Elérkezett az idő melyre egész életedben vártál és vágyakoztál!

A 2021-es Tomorrowland felejthetetlen lesz, mert sajnos 2020-ban elmaradt, így duplán be kell pótolnunk a bulizást! Ahogy már megszokhattátok, a mesék birodalmában idén is két hétvégén keresztül fog tartani a varázs!

2021-es Tomorrowlandre még 2020-as árakon tudsz csomagokat és jegyeket vásárolni!

A 2021-es Tomorrowlandre egy személy maximum 4 db csomagot vásárolhat, továbbá csak és kizárólag csomagban történik az értékesítés, mely ára 715 € / fő és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • belépés a Tomorrowland fesztiválra 2021. július 16 – 17 – 18. között ÉS belépés a Tomorrowland hivatalos kempingjébe a DreamVille-be 2020. július 15. és 19. között VAGY belépés a Tomorrowland fesztiválra 2021. július 23 – 24 – 25. között ÉS belépés a Tomorrowland hivatalos kempingjébe a DreamVille-be 2021. július 22. és 26. között (Magnificent Greens Package 407 €)
  • egy gyönyörű doboz (Treasure Case), ami minden évben változik a Tomorrowland témájával együtt, melyben a karkötőd lesz, azaz a belépőd
  • partybuszos utazás Budapest – Belgium, Boom (Tomorrowland) – Budapest útvonalon
  • Warm-Up Party a 0. napon csütörtökön Boom-ban a Tomorrowland helyszínén a legnagyobb sztár DJ-kel
  • limitált kiadású Tomorrowland Hungary-s top / póló
  • csoportkísérő, aki végig részt vesz az utazáson
  • szervezői díj

A csomag foglalását követően 3 munkanapod van a befizetésre (pontos részletek a visszaigazoló emailben)!

Email címnek lehetőség szerint megbízható szerverrel rendelkezőt adj meg (Gmail.com, Hotmail.com, Yahoo.com, stb.), mert előfordult már, hogy nem érkezett meg a visszaigazolás a foglalásról vagy a spam mappába került.

Csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek a Tomorrowlandre!

Melyik hétvégére foglalnál?

Az általad választott hétvégére már csak Magnificent Greens bérletek érhetőek el buszos utazás nélkül! (Belépés a Tomorrowland fesztiválra és a DreamVille kempingbe)!

Az általad választott hétvégére még elérhetőek buszos utazási csomagok!