Elérkezett az idő melyre egész életedben vártál és vágyakoztál!

A COVID miatti két év kihagyás után újra megrendezésre kerül a Tomorrowland 2022-ben! Ne gondolkozz sokáig a csomagok vásárlásával, mert 2 év alatt nagyon sok ember szeretett volna eljutni a fesztiválra.

A 2022-es Tomorrowlandre egy személy maximum 4 db csomagot vásárolhat, továbbá csak és kizárólag csomagban történik az értékesítés, mely ára 750 € / fő és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • belépés a Tomorrowland fesztiválra 2022. július 22 – 23 – 24. között ÉS belépés a Tomorrowland hivatalos kempingjébe a DreamVille-be 2022. július 21. és 25. között VAGY belépés a Tomorrowland fesztiválra 2022. július 29 – 30 – 31. között ÉS belépés a Tomorrowland hivatalos kempingjébe a DreamVille-be 2022. július 28. és augusztus 01. között (Magnificent Greens Package 407 €)
 • egy gyönyörű doboz (Treasure Case), ami minden évben változik a Tomorrowland témájával együtt, melyben a karkötőd lesz, azaz a belépőd
 • partybuszos utazás Budapest – Belgium, Boom (Tomorrowland) – Budapest útvonalon
 • Warm-Up Party a 0. napon csütörtökön Boom-ban a Tomorrowland helyszínén a legnagyobb sztár DJ-kel
 • limitált kiadású Tomorrowland Hungary-s top / póló
 • csoportkísérő, aki végig részt vesz az utazáson
 • szervezői díj

A csomag foglalását követően 3 munkanapod van a befizetésre (pontos részletek a visszaigazoló emailben)!

Email címnek lehetőség szerint megbízható szerverrel rendelkezőt adj meg (Gmail.com, Hotmail.com, Yahoo.com, stb.), mert előfordult már, hogy nem érkezett meg a visszaigazolás a foglalásról vagy a spam mappába került.

Csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek a Tomorrowlandre!

  Melyik hétvégére foglalnál?

  Az általad választott hétvégére már csak Magnificent Greens bérletek érhetőek el buszos utazás nélkül! (Belépés a Tomorrowland fesztiválra és a DreamVille kempingbe)!

  Az általad választott hétvégére még elérhetőek buszos utazási csomagok!